Повечето хора, на пръв поглед, виждат на тази картина привлекателно младо момиче, което е наполовина обърнато. Но други виждат старата жена с огромен нос.

Все още не виждате второто изображение?

Погледнете отблизо, ухото на момичето е окото на старицата. Психолозите казват, че това зависи каква част от картината вижда нашето око в първия миг. Този тест много ясно демонстрира как предопределението засяга нашето възприятие.

Ако вече сме видели един конкретен образ, тогава е много трудно да видим нещо друго. По този начин става ясно колко много нашите възгледи и вътрешни парадигми оказват влияние върху поведение ни. Ако сте успели бързо да пренаредите и видите второто изображение – това означава, че сте много гъвкав човек.

Вашите вътрешни принципи са важни за вас, но те няма да ви предпазят от трезв поглед на живота и вземането на правилните решения. Ако не можете да видите втората снимка или е трудно за вас, тогава се адаптирате много бавно към различните ситуации в живота. Понякога може да бъдете твърде упорит и или просто късоглед.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ