29-годишна представителка на най-древната професия от Санкт Петербург умря по време на орален с*кс след като се задуши от презерватив, съобщават световните издания като се позовават на експерти по съдебна медицина. Според информацията,  инцидентът е станал във входа на жилищен блок на улица Пушкарска.

По непредпазливост, след извършване на с*кс услугата жрицата на любовта е погълнала презерватив, който е блокирал дихателните й пътища. Жената се задушила още преди да пристигне линейката. Отбелязва се, че служителите на органите на реда имали трудности при определяне на причината за смъртта. Отначало се предполагало, че проститутката е била убита от сексуален маниак. Но след аутопсията, когато в ларинкса на починалата е намерен смачкан презерватив, станало ясно, че това е нещастен случай.

Източник,превод и редакция:blitz.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ