Една водеща на Би Ти Ви неведнъж се е изказвала остро срещу лековатите момичета, но преди време самата тя се е причислявала към типажа на Николета Лозанова. Вестник „Ретро“ публикува уникални кадри на тв водещата от тъмното й минало, което звездата се опитва упорито да изтрие в последните 10 години.
Запознайте се с Мариана Векилска!
Преди да напълнее необратимо, Мариана показвала достойнствата на тялото си не само пред интимните си партньори, но и пред случайни фотографи. Тогава телевизионерката си платила да я снимат почти по евино облекло и се фукала с еротичните си кадри пред всеки срещнат. Снимките на Векилска са вдъхновени от любимия й спорт – бокса, с който усилено се занимава и днес. По своя идея бившата новинарка застанала пред обектива като разсъблечена балерина с боксови ръкавици. По-фрапиращо обаче е превъплъщението й в момиче от мъжката библия „Плейбой“, в което Векилска лъсва по оскъдно облекло и залята с олио кожа.
Днес за издънките от миналото си водещата на „Тази събота“ не обелвала и дума пред колегите. Мариана била наясно, че ако шефовете й научат за еротичните й изцепки, може да я изритат от ефир, където брюнетката печели зрителски интерес със скромност и хрисима усмивка. Водещата обаче от време на време разглеждала архивите си от фотоси и се възхищавала на някогашната си фигура, която загуби след редица строги диети, довели до невъобразим йо-йо ефект. Ако това не се беше случило, най-вероятно Векилска щеше да продължи да се препитава с моделство. Предшественичката на Николета Лозанова също се добрала до телевизията след присъствие в каталога на модна агенция „Визаж“. В него Мариана била само година, но името й попадало сред най-предпочитаните и доходоносни за шефката на фирмата – Жени Калканджиева. В модата настоящата журналистка нагазила още 17-годишна, когато се окичила с първата си корона от конкурс за красота.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ