Looking For Anything Specific?

Баща помага на болната си дъщеря да привикне към гроба (СНИМКИ)

Семейна трагедия

Фермерът Жан Линг от китайския град Нейцзян, провинция Сечуан, има тежко болна двугодишна дъщеря Ксинли. Той няма средства за лечение на детенцето и затова изровил гроб на детето, където започнал да прекарва време с момиченцето всеки ден. Линг смята, че по този начин дъщеря му ще може да привикне по-добре към мястото си на вечен покой, съобщава Daily Mail.

Детето страда от таласемия

Дъщерята на китаеца страда от таласемия – остра липса на хемоглобин, което води до сериозни проблеми с циркулацията на кръвта. Линг и съпругата му са похарчили повече от 15 хиляди долара за лечението на момиченцето, но това се оказало недостатъчно, а фермерът няма от кого повече да заеме средства.
След като се смирил с участта, която скоро ще застигне семейството му, мъжът изровил гроб на дъщеричката си и започнал да прекарва там с нея цялото си свободно време.

Майката на момиченцето също ги придружава

В китайските социални мрежи се появи сърцераздирателно видео, на което е запечатано как Линг и Ксинли лежат в ямата, до която е седнала бременната жена на фермера, а в близост си играе кучето им.
Журналистите не изключват, след като страшното клипче се разнесе мълниеносно из мрежата, потенциални благодетели да намерят фермера и да платят лечението на дъщеря му.

Снимки: Daily Mail
Превод: DCNEWS
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари