Човешката сексуалност може и да не познава граници, но трябва да признаем, че афинитетът към гледане на секс между хора с ампутирани крайници излиза извън нормата. Когато става дума за порно, рамките са широки, интересите – разнообразни, а табу не съществува.

Неведоми са пътищата на плътските желания и можем ли да виним някого, когото анимационните жени привличат по-силно от реалните?
И все пак, и все пак…има някои законови ограничения, които засягат порно индустрията: предимно съвкупленията, включващи деца и животни. Нека да признаем – има защо.
Порно каналите в Интернет предлагат продукции от кол и въже: от най-обикновени скучни полови актове в домашни условия (т.нар., все по-популярен жанр – Amateur), до откровено изкилиферчени видеа, от които може да получите пилоерекция от ужас. Някои, разбира се, махат представката „пило“. Все пак, за да съществува този жанр, все някой, някога, някъде, го е измислил, харесал и заснел.

Вижте нашия скромен подбор на най-странните порно неща, на които може да попаднете:
1. Средновековни истории
Секцията Medieval порно е безкраен източник на странни неща. Обичайно режисьорите наблягат на алюзии с испанската инквизиция, които биха накарали авторката на „50 нюанса сиво“ да признае, че е написала една от най-тъпите книги в света. Жените в средновековното порно не се забавляват и не изпитват удоволствие от случващото се, тъй като BDSM (Bondage. Domination. Sadism. Masochism.) играта не включва малки, нежни камшичета и леки пошляпвания. Женското съсловие бива разпнато, изтезавано, унижавано и наранявано по начин, който би възбудил малцина и ужасил мнозина. Но…за всеки влак си има пътници. Ако болката и средновековните мъчения ви допадат, знаете. Medieval.

2. Латекс
Хора, облечени изцяло в латекс с изрязани дупки на стратегически позиции. В това порно няма голота, със сигурност няма и нежност. Ако имате желание да гледате жени, по които има по-малко голо тяло, отколкото по рускиня в Москва през януари, пробвайте латекса.

3. Пипала
Т.нар. секция Tentacles е едно доста тревожно явление в света на порното. Огромни, лепкави пипала, които обичайно принадлежат на машини или извънземни, проникват във всяко отверстие на нещастни жени, попаднали на неподходящото място в неподходящото време. Нещо като висш BDSM, в който насилникът дори няма лице, а само пипала, които изнасилват жертвата.

4. Медицински прегледи
Жената е яхнала гинекологичния стол, а срещу нея се пулят един или повече доктори, под чиито престилки обичайно няма панталони и бельо. Сексът на гинекологичен стол вероятно не е прецедент в реалността, но използването на медицински инструменти върху жена, която често е вързана, може да бъде леко притеснителен. В този жанр порно има много вариации: понякога на стола може да е мъж, който бива преглеждан от едрогърда медицинска сестра, друг път може върху човек на магарето да се изсипе тайфа от студенти по медицина. Оттам нататък, нещата си отиват към традиционен Gangbang.

5. Клизми
Подразделение на медицинското порно, на което е посветена цяла отделна секция. Няма много за обясняване. Нещата са ясни. Ако се прави с вода, пак е добре.

6. Азиатски игри
Азиатското порно е цяла нова Вселена, която няма допирни точки с онази, която принадлежи на Америките и Европа. Видеата, които може да се видят там, където пише привидно невинното Japanese, Chinese, Vietnamese т.н., са най-разнообразни, често озадачаващи и понякога плашещи. За пример ще дадем само една японска игра, която се играе и извън заснемането на порно: виждате стена. В стената има пет дупки с диаметър горе-долу колкото средно голяма диня. От всяка дупка се подават женски задни части. Отзад застават петима мъже. Всеки мъж минава през всяка жена (или поне това, което се вижда от нея), и я подушва. Победителите са тези, които разпознаят собствената си жена. След това може и да се сменят и душенето да премине към други активности.

7. Ампутирани крайници
Дам, има и такова порно. Нарича се „Amputee“ и, сещате се. Хората, които участват, нямат крайници.

8. Домакини
Порно с домакини може да звучи секси, ако си представяте Ева Лонгория, Марша Крос, Тери Хачър и Фелисити Хъфман от сериала „Отчаяни съпруги“. Истинското housewife порно обаче, включва жени, които имат маски от хума на лицата си и парчета краставица върху очите, пържат яйца на печката, а мъжът до тях стои с отегчена физиономия и увиснал пенис. Може би е по-удачно този тип порно да се прекръсти на „следбрачно порно“. А може би не е необходимо фантазии да заорават в бита, който така и така си превзема живота човешки. Кой знае…

9. Военни приключения в гората
Military. Досещате се, нали? Стегнати, военни мъжаги в камуфлажни дрехи пленяват селянки в кафяви рокли и дълги, руси плитки някъде в гората. Оттам нататък сценарият може да се развие в някаква нормална посока, като Gangbang, Bukkake, или просто скучна тройка, но може и да тръгне към слабо обичайни явления като изнасилване в нивата, кофти наказания, включващи въжета, брадви, ножици и какво ли още не…Очаквайте неочакваното.

10. Бременни
Чували сте философската мисъл, че бременната жена е красива. Вероятно наистина е така: като изключим отеклите глезени, хемороидите и образувалата се петорна гуша. И все пак, колкото и да са красиви бременните жени, те са красиви по-скоро за мъжа, който ги е забременил. Защо някой би се възхищавал на порно с бременни, остава мътна загадка, покрита с мъгливо було. Можем да разберем афинитета към булки, заради несъзнаваното удоволствие да отмъкнеш жена, която се е предрешила така, че да няма съмнение, че принадлежи на някой мъж. Но бременните…come on. Те са извън класацията.

 www.chronicle.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ