FAKTUALNO. COM представя на читателите си покъртителна история от г. Нюарк в Ню Джърси.

Мъж е арестуван, след като е признал, че е изхвърлял семенна течност в кафенето на шефката си всяка сутрин в продължение на 4 години!
38-годишният Люис Уилямс работи като асистент на властна директорка на инжернерната компания DANCO от близо 4 години. Госпожа Линда Мур дори не е подозирала, че служителят й я презира от сърце и всяка сутрин и сервира кафето с „допълнителна сметана“!
До шокиращото разкритие се е стигнало след като шефката му е вдигнала скаднал на оперативка, предава WNDR. Мъжът не е издържал и е разкрил на всеослушание отвратителното си деляние!

На жената й прилошало и изтичала до тоалетната, а колегите викнали незабавно полицията.
Уилямс моментално е арестуван и са му повдигнати редица тежки обвинения. Според експерти мъжът ще прекара дълго време в затвора заради гнусното си отмъщение.
Въпреки надвисналата присъда, Люис твърди, че е горд от постъпката си!
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ