За сексуалните предпочитания на зодиакалните знаци.
Овен: импулсивността е ключът към сексуалното му поведение. Така че ако искате да доставите сексуално удоволствие на зодия Овен, използвайте въображението си и забравете бариерите. Темпераментът на Овена търси удоволствие в опитването на забраненото, включително и шокиращото.
Мъж Овен: самоуверен и амбициозен. Мъжествеността му се излъчва от всяка пора на кожата му. Почти винаги взима това, което пожелае. Умее да целува и да прави бърз и страстен секс. Обожава той да е доминиращ в леглото.
Дама Овен: завладяването й става единствено след като сте успели да посрещнете агресивността й. Тя е пристрастена към секса и се отдава изцяло на своя партньор. Дамата Овен подхожда здравословно към собствените си удоволствия.
Телец: думите, които трябва да знаете, преди да се озовете в леглото му, са чувственост, сладострастие, страст. Той подхожда бавно и леко, така че не насилвайте момента.
Мъж Телец: любовната игра при този представител повишава възбудата, както при никой друг от зодиакалните знаци. С часове обича да се наслаждава на секса – само му дайте време да ви покорява и няма да съжалявате.
Дама Телец: представителката на този зодиакален знак обожава флирта. Много пъти дори го прави несъзнателно и в очите на околните изглежда лекомислена. Дамата Телец е взискателна любовница. Но това ще разберете едва тогава, когато тя ви допусне до леглото си. Повярвайте – ще ви остави без дъх!
Близнаци: харесва им да играят двойна игра: единият прави любов – другият наблюдава, единият участва – другият съпровожда. Удоволствието от секса не го привлича особено, поне не колкото самия акт и възможността за самозадоволяване.
Мъж Близнаци: скучен секс при него не съществува. Не харесва любовната игра и затова кара директно по същество. В леглото е бърз и предизвикателен, а експериментите му носят максимално удоволствие.
Дама Близнаци: при нея сексът може да служи като оръжие да се изпълняват желанията й. Рядко се отдава само на един мъж. Обича да прави две неща едновременно. Преди акта ще използва целувки в комбинация със стимулиране на други ерогенни зони.
Рак: най-подходящите думи за тях са грижливи, чувствителни, симпатични и забавни. В секса предпочитат партньорът да е доминиращ.
Мъж Рак: притежава необходимата чувствителност, характерна за съвършения любовник. За него дамата е извор на живота, затова е и често идеализирана. Дълбоката целувка е тяхната специалност.
Дама Рак: веднъж успял да я направи своя любовница, всеки мъж ще направи всичко възможно да я направи и своя съпруга, за да е сигурен, че не би могъл да загуби това съкровище. Първата крачка винаги се поема от партньора й. Доста дълго трябва да се окуражава, за да освободи всякакви задръжки.
Лъв: представителите на този зодиакален знак са доминиращи в леглото. За тях сексът е важен колкото храната и водата.
Мъж Лъв: той си търси истинска царица – силна и самоуверена дама, защото именно той е цар. Предпочитанията му са жената до него да бъде диво същество, защото удоволствие му доставя тъкмо нейното опитомяване и безпомощната й позиция.
Дама Лъв: тя не е от жените, които можеш да отведеш вкъщи и да превърнеш в домакини. Но определено винаги е център на вниманието и е най-ослепителната дама в компанията. Манипулацията на партньора в спалнята й доставя огромно удоволствие.
Дева: привлича ги всеки, който притежава чар и грация. Чистоплътността на партньора е от огромно значение за тях. Притежатели са на хубави устни и умеят да целуват добре.
Мъж Дева: предпочита партньорката му да е опитна, но и да е по-сдържана, защото удоволствие му доставя разпалването на страстите. Умее да доставя максимално удоволствие на своята партньорка чрез стимулиране на цялото тяло.
Дама Дева: можете да правите с нея каквото си пискате, но с изключение на това, което тя смята за ненормално и животинско. Тя почти винаги слага граници на това, което й доставя удоволствие. Способна е да превърне една целувка в еротично преживяване, равно на самия акт.
Везни: романтици – това е точната дума за тях. Първо ще ви свалят всички звезди, а след това ще ви отведат до леглото толкова неусетно, че на сутринта ще се чудите дали всичко е било реално.
Мъж Везни: той е чувствителен джентълмен, страстен и всеотдаен. Обожава разнообразието в секса, затова и очаква от своята партньорка да му предложи нещо необичайно. Перфектна комбинация за тях е животинският секс, придружен от нежни стонове.
Дама Везни: за да привлечете вниманието й, трябва да използвате нестандартен подход, така винаги ще сте крачка пред конкуренцията. Безличните мъже не й допадат. Тя винаги търси новаторското в секса.
Скорпион: тези представители могат да се похвалят с активно еротично въображение. За тях не съществуват бариери. Харесва им да са доминиращи в секса. Изпитват нужда от него колкото и от въздуха, който дишат.
Мъж Скорпион: активен и опитен в леглото, това е той. Основната му мисия е да достави максимално удоволствие на партньорката си.
Дама Скорпион: сексапилна и доминираща в спалнята, тя ще иска още и още… цяла нощ. Ще ви изтощи, но няма да ви омръзне. Внимавайте, защото е силно ревнива.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ