Историята на мъж, който е загубил всичко, но не и гордостта си, трогна десетки потребители в социалната мрежа.
 Любомир Паскалев и съпругата му Саша са прибрани в дом за временно настаняване. Но имат още месец, преди да се наложи отново да живеят на студа. 
Ето какво разказва жената, която срещнала на улицата Любомир и решила да му помогне, разказвайки историята му:
 "Този човек ме спря докато се прибирах... видимо одърпан и тъжен. Човекът е бездомен, в момента живее със съпругата си в дом за временно настаняване. Със сълзи в очите ми сподели, че не издържа повече и че никой не му обръща внимание. Диабетик е! Когато го попитах какво следва, той ми отвърна, че отново ще спят по улиците. Попитах го с какво мога да му помогна, дали иска храна, дрехи, пари - той отсече с гръмогласно „не“. 
Иска, ако мога да го пусна във Фейсбук, да разкажа за срещата ни, за да може някой да го наеме на работа като пазач или болногледач. Ще бъде много благодарен. Мечтае да почне работа, със жена му да си намерят квартира и да не умре на улицата. Остави си имената и телефона. 
Запознайте се с Любомир Паскалев 0886183712 (и съпругата му Саша - 0885790387)! Всеки, който може, да помогне на Любомир и Саша да намерят работа, за да са спокойни, нека се свържат с тях.

 Молбата ми е споделяйте , за да стигне призива ми до повече хора."
 Пред нас Любомир Паскалев разказа, че живее на улицата, след като става жертва на имотната мафия: „Търся си работа с подслон. В момента сме в дом за временно настаняване. Можем да останем там до края на месеца и след това ще трябва да напуснем. Хората като виждат, че сме по-бедни, ни мачкат. Искахме да отидем в дом за физически увреждания, защото жена ми е болна, но не познаваме никого и не можем да се уредим. Няма кой да ни даде лекарства, ходя да прося по улиците, за да си купя лекарства за кръвното.“

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ