Looking For Anything Specific?

Отвориха заседнал асансьор с мъж и жена след 71 часа! Пожарникарите ужасени от гледката! Най-страшното!

Това е наистина покъртително! FAKTUALNO.COM представя на читателите си безкрайно зловеща история, с която гръмнаха щатски медии.
44-годишният Брус Франклин от г. Филаделфия е арестуван, след като е признал, че е убил жена си и е ял от нейната плът в блокирал асансьор!
Според полицията във Филаделфия, оглозганият труп на съпругата му е открит до него, когато е спасен след тридневен престой в заседнал асансьор. Франклин моментално е признал, че я е убил и е ял от нея за да се спаси от гладна смърт!

Зам. Комисар Ричард Рос от полицията, разкрива, че мъжът се е чувствал безкрайно виновен от деянието си, но твъдрял, че е извършил зловещото престъпление за да оцелее.

След като осъзнали, че нормалният асансьор в сградата им не работи, Брус и жена му Джанет са се качили на сервизния, който стига директно до 42 етаж. По странно стечение на обстоятелствата били попаднали в глуха зона и нямали сигнал на мобилните си телефони, а паник бутонът в тесния асансьор не работел.

Фаталната шахта няма врати освен на първия и последния етаж.
След  няколко часа едрият мъж успял да отвори вратата със сила но за техен ужас видели единствено бетонна стена с надпис „13“ – осъзнали че са заклещени в средата на запуснатия небостъргач.
Минали цели 48-часа, когато според неговия адвокат г-н Франклин е започнал да се страхува за живота си.
Според служебния защитник той не е имал друг избор освен да убие съпругата си и да яде от нея за да оцелее, предава "World news daily report". Адвокатът твърди, че клиентът му е жертва, а истинските виновници са хората от поддръжката на старата сграда, които са допуснали аварията.
Въпреки защитата Франклин го очакват 14 тежки обвинения и най-вероятно доживотен затвор.
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари