Разгневена майка се оплака в социалната мрежа фейсбук, че е дала 100 лева на сина си за учебници и тетрадки, а той отишъл на проститутка.

Случката се е разиграла този петък, когато 35 годишната А.Н. от варненският квартал „Владиславово“, е дала на 15 годишният си син 100 лв. за учебници и тетрадки, които да си купи през уикенда, за новата учебна година. Тийнейджъра взел парите и още същата вечер, се запътил към адреса на жрицата на любовта.

В неделя вечерта майката искала да види какви учебници и тетрадки, си е взел сина. След като започнал да лъже, че е изгубил парите, майката се е усъмнила. След едночасов скандал, сина си е признал, че е дал парите за проститутка.

Вбесената майка написала статус във фейсбук, но след като разбрала, че само се излага и премахнала поста.

Източници на BudnaVarna.bg споделят, че това не е първото хойкане на момчето, при платените жени.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ