Тя има само едно желание: Да владее света! Това, което най-много я плаши, е да бъде игнорирана от околната среда, така че използва всички свои качества, за да бъде забелязана.

Когато влиза в стаята, всички замълчават като хипнотизирани. Може би това се постига с буйната коса, смелия поглед или изостреното чувство за хумор. Тя е уникална и неповторима, тя е жената Лъв!

Лъвиците са много честни и лоялни. Умеят добре да се организират, но точно знаят с кого искат да общуват, както и кого с удоволствие биха сложили в черния списък на хора, с които не предпочитат да говорят или да си сътрудничат.

Те са малко драматични, но по някакъв присъщ и забавен начин. Обикновено мислят, че са центъра на света, но това не е странно, защото се управляват от Слънцето, което е център на Слънчевата система.

Когато е топло и слънчево те са най-силните, когато слънцето грее, блестят и Лъвовете. Лъвът е роден лидер с високи амбиции и има магниетична харизма. За тях важи правилото, че са суетни, горделиви и егоцентрични, но истината е, че имат широко сърце и са доста добродушни и щедри.

Също така, обичат да подаряват и да получават подаръци. Умеят да бъдат доста арогантни, когато им се иска и доста агресивни, когато искат да изпълнят някаква своя цел. Въпреки това, само една е кралица на джунглата, нали?

Източник: http://www.blitz.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ