Looking For Anything Specific?

Родилка и бебето и умряха в страшни мъки, докато лекарите празнували рожден ден!

Родилката Янa постъпва в болницата в Михайловско, за да роди първата си дъщеричка.

По злощастно за нея съвпадение, обаче, същия този ден главният лекар на отделението празнува рожден ден.А купонът явно е започнал от рано.Майката на Яна разкрива през медиите, че дъщеря ѝ и се е обадила от болницата, плачейки и обяснявайки ѝ, че страшно много я боли корема.

В болницата ѝ поставили обезболяваща инжекция с думите да не се префантосва, защото никой не е умрял от такава болка.

А лекарите от отделението отишли да празнуват с шефа си..

Яна звъняла и на личната си лекарка, но тя не си вдигнала телефона, а с последни сили родилката успяла да прати SMS на леля си, в който се прощава с нея и ѝ казвала, че умира.

Лелята веднага потеглила към болницата, но там вече я чакали лоши новини. 24-годишната родилка била починала, а бебето, което толкова искали със съпруга ѝ и мислили да кръстят Емилия, се родило мъртво.

Когато по-късно семейството на Яна отишли да я приберат от моргата, направо се шокирали от вида на Яна. Тя била бледа като платно, а устните ѝ били нахапани до кръв от болка. По-късно е било установено, че родилката е починала от анафилактичен шок. Оказало се, че дежурните лекари са ѝ поставили обезболяващо психотропно вещество- трамал, което е изключително противопоказно при бременни жени.

Жената починала в големи мъки, викайки и задушавайки се, само за няколко минути, а лекарите не успели да направят нещо, защото просто ги нямало.
/newsbul.com/
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари