Опасно животно броди необезпокоявано из столичния квартал „Оча купел“. Това стана ясно от видео, разпространено от Деси Кръстева във фейсбук групата „Видяно в София“. Кадрите й са заснети в късните часове на деня. От видеото се вижда как лисица съвсем спокойни минава по една от улиците на квартала. Малко след това гадинката се шмугва между паркираните наоколо коли.


„Направо не трепна при вида на хората. Спокойни си продължи по пътя“; „До къде се докарахме – не стига, че всички жени са лисици, ами сега и истинските лисици ни налазиха“;

„Леле, София наистина стана пренаселена“; „Ау, гадост! Дано да не го видя, че направо лошо ще ми стане“; „Егати, все едно Мамут си снимала, сензация и чудо. В потрес съм!“ – са част от коментарите под видеото на Деси.

Източник:БЛИЦ

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ