Looking For Anything Specific?

Крути мерки срещу убийците в България!

Депутатите от Обединени патриоти предлагат крути мерки срещу убийците. Искрен Веселинов предлага предумишлените убийства да се изключат от обхвата на Института на съкратено съдебно следствие.

Извършителите на най-тежкото възможно престъпление и посегателство имат законовата вратичка да получат много милостиво наказание, заяви патриотът.


Веселинов припомни, че преди години е имало възможност съкратеното следствие да не се прилага при тежки престъпления за предумишлените убийства и тежка телесна повреда.Отново трябва да поставим на въпрос тези неща и да разискваме това тежките предумишлени убийства да бъдат изключени от обхвата му, каза още депутатът от ОП.

От БСП са склонни да обсъдят тази идея, стана ясно от думите на червения депутат Пенчо Милков. Престъпленията с тежък характер трябва да могат да се разграничават, защото всяко престъпление, което е наказуемо над 5 години вече се води тежко, подчерта социалистът.

Всяка една промяна, която ще гарантира по-голяма справедливост ще бъде подкрепена, бе категоричното становище на заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари