Бежанец бе спипан от възрастен пастир да мърсува с коза от стадото му посред бял ден. Срамната история се разиграла в най-горещите дни на август, когато стадото на Младен Кирилов пладнувало под едно дърво, пише "Уикенд".

73-годишният пастир четял вестник и решавал кръстословици, когато установил, че чува странен шум, а едно от хайванчетата липсва. Принципно животните не се разхождали по време на горещите часове, а пладнували на сянка.

Точно тогава пенсионерът забелязал, че една козичка липсва. Почнал да вика: "Милено, Милено", защото рогатата се казвала Милена, врещенето като отговор не последвало. Стопанинът се заозъртал, притеснен от факта, че ще се върне с животно по-малко у дома. Тогава забелязал, че под едно дърво се разиграва греховна сцена. Мургав мъж бил напъплил козата му от към опашката. Перверзникът блъскал здраво и издавал животински звуци. С едната ръка се подпирал на гърба на клетото животинче, с другата го държал за устата.

Дядо Младен си помислил, че содомитът е мургав събрат, каквито в района не липсвали, ала секунди по-късно му светнало, че бил бежанец.

"Махай се, бе, гадино! Какво правиш с животното ми? Как не те е срам", крещял на български възрастният мъж. Чужденецът така и не се отказал от содомитското си занимание докато нашенецът не му нацепил една тояга в гърба. Тогава младежът почнал да плаче, да говори нещо на арабски. Последвал нов удар. Дядото удрял и плачел от срама, който му се наложило да преживее.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ