Looking For Anything Specific?

Ефирът започна секунди по-рано и камерите сгащиха Гала да прави нещо, за което зрителите досега не знаеха

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова телевизия – Гала, бе изненадана от камерите тази сутрин. Зрителите едва ли са предполагали, че блондинката си има таен ритуал преди всяко предаване. Ефирът явно започна секунди по-рано от очакваното от нея. Така бе запечатан мигът, в който Гала се кръсти и пожелава на колегите си „Успех и лека работа“. Този ритуал явно се повтаря всяка сутрин, но едва днес зрителите го видяха с очите си.
Преди няколко дни пък зрителите на Нова телевизия се изчервиха от това, на което станаха свидетели в предаването „На кафе“. Водещата Гала бе награбена със страстни целувки от половинката си Стефан в ефира.

Избликът на страст между двамата дойде заради стари кадри от сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън от 2011 г. Тогава двамата се целуват два пъти на терасата пред многохилядната тълпа.
След края на ретро кадрите, които бяха излъчени покрай кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл, Стефан целуна страстно в студиото половинката си. Тя обаче каза, че е била с очила, свали ги и поиска още една. Тогава мъжът я наклони, придържайки я в прегръдката си и я целуна още по-страстно под бурните викове на останалите членове на екипа на предаването.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари