Синът на държавния глава Румен Радев – Георги, е на път да емигрира. Младежът започна успешно престоя си във Валенсия, където е вероятно да остане да живее заради хобито си, с което вече започва да се занимава и професионално – футбола. 15-годишният футболист на „Барокко спорт” кара пробен период при „прилепите“,пише retro.bg.

Радев-младши е взел участие в двустранна игра тази седмица, като дори е отбелязал и единия от головете за своя отбор. Във Валенсия Георги Радев е заедно с още двама българи – съотборника си от „Барокко спорт” Калоян Истилиянов и Филип Чукаров от „Палас“ Рудозем. Триото получи покана за проби в края на април след турнир в гръцкия град Нафплио. Българските таланти са част от „идеалния тим” на „Валенсия“ за Югоизточна Европа. В него място намират още техни връстници от Гърция и Кипър.

През тези дни те ще имат възможност да тренират и играят с най-добрите футболисти от училищата на испанския клуб и може да останат там, ако бъдат харесани. Талант притежава и дъщерята на президента – Дарина. Тя не е само сред най-големите поклонници на театъра, но и успешна засега млада актриса.

Красавицата, която е копие на майка си Гинка, неведнъж в последните месеци блесна на сцената като част от театралната трупа на училището си. Дарина направи блестящо представяне и на международния театрален фестивал в Стара Загора, където заедно със свои съученици влезе в образа на млада ученичка, разкъсвана от противоречия. За добрата си игра младата актриса получи и похвали от ръководството на училището.

Източник:retro.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ