Looking For Anything Specific?

Заряза го и животът ѝ се обърка тотално: Василена Гръбчева тръгна по психолози след раздялата с Хекимян

Бившата приятелка на Антон Хекимян – Василена Гръбчева, преминавала през тежки психически състояния, за които търсела специализирана помощ. Двамата с журналиста прекратиха 5-годишната си връзка преди няколко месеца, когато самата тя призна, че отношенията им са се изчерпали, но щели да продължат да общуват като приятели.Репортерката на Нова телевизия имала комплекси по отношение на външния си вид, а освен това драматично изживявала кризите в работата и личния си живот. В такива моменти се обръщала към психолози, които ѝ помагали да излиза от дупките, в които изпадала. Антон не разбирал душевните ѝ проблеми, въпреки че е сред най-суетните тв лица, а нерядко нейните кризи ставали повод за скандали помежду им. Професионалните подвизи обаче връщали Гръбчева на земята, защото по време на репортажите си срещала хора с далеч по-жални съдби от нейната и се чувствала благодарна, че е жива, здрава и има добър стандарт на живот.

Най-драматичният момент за нея обаче оставал сблъсъкът със сериозна диагноза, засягаща щитовидната жлеза. Когато била ученичка, доктори случайно ѝ открили образувание, което не можело да се премахне с терапия и се наложила операция. Вследствие на интервенцията на Василена ѝ останал белег на врата, от който се срамувала години наред. Когато стартирала тв кариерата си, се принудила да ходи с шалове дори в най-голямата жега, за да прикрива следите от скалпела върху тялото си.

Проблемите я преследвали и до днес, защото неправилната функция на органа влияе върху килограмите на жените. Като дете Гръбчева страдала от наднормено тегло, което я оформило като притеснителна и срамежлива жена и тя трудно се пречупила да застане пред камера. Тази година обаче бе наградена с титлата „Мис тв чар“, която подкрепила добре самочувствието ѝ, особено след като останала без мъж до себе си.За следваща връзка, след изтощителния живот на семейни начала с Хекимян, Василена още не мислела, защото искала да се развива професионално. Родителите ѝ обаче ѝ напомняли, че биологичният часовник тиктакал и вече се надявали на внуче. „Когато бях на 18, си мислех, че до 30-ата си година ще имам дете. Е, не стана точно така“, споделя репортерката и твърди, че ще изчака колкото е нужно, за да срещне подходящия баща на бъдещото си отроче.

Източник: retro.bg
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари