Убитият имал интимна връзка с депутати, политици, футболисти, бизнесмени и шоузвезди!

На 25 август кървава баня в апартамент на ул. „Бунтовник” 41 в „Лозенец” потресе София.

В жилището са намерени две накълцани тела с натрошени черепи.

Единият е на компютърния спец и шеф на направление в данъчната служба на район „Сердика” Румен Шопов, а другият е на приятеля му Тихомир.

Трагедията се разиграла миналото лято.

Наш репортер се зарови в зациклилия случай и стигна до страховити сензации!

Касапинът Радослав Колев е заловен броени часове след касапницата.

По-късно е арестуван и приятелят му Мартин, който се оказва частичен свидетел - той е очевидец единствено на недовършеното убийство на Тихомир. След появата на Марто, Радо отново грабва чука и ножа и започва да млати и кълца другия частичен свидетел - Тихомир.



Кашата около убийството е пълна

След първоначалния арест Мартин е освободен и подозрението за съучастие в убийството е снето.

Макар и размазан отвсякъде, Тихомир оживява по чудо. Медиите гръмват: „Гей свада в любовен триъгълник завърши с убийство” и т.н.

Засега работната хипотеза на следствието е, че дипломираният компютърен спец Румен повикал самоукия компютърджия Радослав да му оправи... лаптопа. Румен издебнал Радо в наведено положение и го тупнал по задника. Опипването събудило тежки еротични спомени от тежкото детство на бъдещия убиец и отключило в душата му убийствена ярост...

За отправна точка по въпроса - поради липса на свидетели - служат разясненията на самия килър. Съвсем друга е версията на скандалния рокаджия Ицо Петрофф, който познава отблизо и убития, и убиеца, и обкръжението им, а също така нравите в гей средите.

Неговите показания биха преобърнали забатаченото досъдебно производство с главата надолу, но Петрофф и до ден днешен не е канен да дава показания. С изключение на настоящите му откровения.



Кой е Румен Шопов?

Според Ицо Петрофф - многоликият Янус. Описва го като широко скроен човек, феноменален компютърджия, интелигентен, разкрепостен пасивен гей, който си падал по Джанис Джоплин, Джими Хендрикс, Джим Морисън и изобщо по звезди от миналия век.

Изтънчен кулинар и готвач, в чийто хладилник винаги се намирал специалитетът му - пълнени чушки. Сред интимните му приятели били както депутати и видни политици, но също така и хора от „гей плебса”, включително от хомо-ъндърграунда. Нещо като ВИП-гей авантюрист. Набирал партньори чрез и от обяви „Адам търси Адам”. Канел ги в заведение в покрайнините на „Лозенец”, преценявал ги, и ако не ги харесал, просто плащал сметката, давал им пари за такси и ги отпращал. Румен имал и грешни преценки. Не толкова отдавна преди убийството му друг негов любовник, младо момче „от улицата”, остригва кучката му Сара, порода хъски, нула номер, докато той пазарува. Румен се връща с покупките, вижда мародерството и веднага бие шута на гей плебея. По този повод Ицо Петрофф го предупреждава да внимава със случайните контакти, но Румен нехае. Според рокаджията, Шопов си е позволявал дори авантюри като групов секс с трима-четирима гейове, набрани по обяви от вестници и сайтове.

Като илюстрация на другия полюс – Румен като гей аристократ, Ицо привежда и обратния пример: гостува му, телефонът на домакина звъни, той го вдига и затваря. Обяснява, че от доста време му досажда известният бивш депутат от СДС Н. Г., който забелязал в компанията му апетитен младеж и много държи да ги запознаят.

Междувременно покойният му приятел

Дим Дуков сваля зад гърба му гаджето му Филип...

Гей контактите на Румен му отнемат доста време. Въпреки това като супер специалист в компютърните технологии върши безплатни услуги на хомо- и хетеро сексуалните си приятели. За тях сваля и прави порно клипове и филмчета без всякакво заплащане. Просто така. На децата на колегите си преподава безплатно математика или им праща онлайн домашните им училищни задания.

Работохолик, който наваксва служебните си задължения и нощно време. Перфекционист във всичко. Затова е уважаван, обичан и обожаван от колеги и приятели. Сексуалната му ориентация никога не е била тайна за близките му. 


Кой е жокерът в гей касапницата?

Въпреки многобройните ВИП и рискови гей контакти на Румен, ключът към разгадаването на необяснимо зверското му убийство се крие в най-актуалния, последния интимен приятел на Румен Шопов. Нарича се Филип или Фильо, както го нарича приживе убитият.

Инструктор по фитнес, който стопанисва фитнес залата на брат си и братовчед си и дава наставления как се прави и зоби за тяло в ускорени темпове. Някои от тях Фильо „подава” към гей средите. Нормално е да се предполага, че преди това минават на „пробация” през Румен и обкръжението му. Самият Филип е с фигура на Аполон и фаворит на компютърния феномен към момента на убийството му. Фильо е красиво и интелигентно момче, чието фаворизиране създава смут в гей обкръжението на Румен. Всеобщият смут е общо взето безопасен за здравето му.

Истинската опасност, довела до убийството му, се нарича Радослав Колев. Според рок динозавъра, очевидец на взаимоотношенията между Румен и убиеца му, нещата не вървели към добро. Очите на Радослав винаги святкали хищнически, когато стане въпрос за материални облаги, които не са насочени към него. За да завоюва благоразположението на благодетеля си, бившият пандизчия прави възможното и невъзможното - обгрижва Румен сексуално, кълне му се в любов... Перверзиите и клетвите му обаче не дават резултат - Филип си остава любимецът на компютърния спец и консумира лъвския пай от необяснимо откъде стичащия се финансово-материален поток към Румен.



Фильо става причина за нескончаемите скандали между Румен и Радослав. Може би капката, преляла чашата, е супер колата, която фитнес Аполонът е подкарал малко преди убийството. Вероятно убиецът Радослав решава, че лимузината на конкурента му е купена с пари на Румен. И побеснява.

Има обаче и още нещо, което явно смущава разследващите. Не на последно място е фактът, че след заколението на Румен Филип изчезва. В момента никой не знае къде е мистериозният красавец. 


ЖЕРТВАТА ОБСЛУЖВАЛА ВИП ПЕРСОНИ?

Това твърдение никой не може да докаже или опровергае. Факт е обаче, че Румен денонощно е бил пред компютъра си. Факт е също, че, независимо от компютърните си умения, младият данъчен служител към столичната община „Сердика” в никакъв случай не можел да си позволи фамозните си разходи с не толкова фамозните си приходи. Тогава? Тогава явно закланият Румен Шопов е имал доста сериозни странични доходи от компютърно информационните си умения, пласирани... само един Господ знае къде.

Радослав, убиецът на Румен, е стара кримка на младежка възраст, която винаги знае какво иска. За предишните си мародерства получава символични присъди. Защо? След мистериозното убийство на Румен нищо от кухнята на следствието не е излязло официално на бял свят досега?? Нито адвокати, нито обвинители са казали публично каквото и да е по въпроса. Защо?!...


Автор: Славей КОСТАДИНОВ

Източници: вестник „Шоу”, blitz.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ