Това твърдение периодично се появява в интернет и напомня казаното от Ванга, че Гагарин не е загинал в самолетна катастрофа, а е взет от извънземни на техните кораби.

В информациите за Гагарин и съществата от неземен произход се казва, че контактът е осъществен в околоземна орбита минути след излитането на космическия кораб „Восток 1“ на 12 април 1961 г. В допълнение се посочва само, че съществата са били базирани на Луната, а Гагарин като примерен гражданин е докладвал всичко на съветското ръководство.

Именно докладът на Гагарин подтиква лидерите на САЩ и СССР да обмислят съвместна лунна програма. Но същият доклад става и причината за смъртта на първия космонавт, както и за промяна във висшето управление на Америка и Съветския съюз.

Днес много хора не вярват, че астронавтите на САЩ са кацнали на Луната. Смята се, че това е измама, която САЩ правят специално за Съветския съюз във времето на Студената война. През последните години обаче редица руски официални представители заявяват, че Москва е категорична, че американците са стъпили на Луната. Според доктора по философия Владимир Шемшук астронавтите на САЩ не само са посетили Луната, но са успели да намерят там високоразвита цивилизация, много по-напреднала от човешката. Летецът изпитател Марина Попович посочва, че Луната никога не е изложена на слънчева радиация, която изгаря защитния слой на Земята. Което може да означава само, че някой наистина контролира Луната.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ