Looking For Anything Specific?

Доволни клиенти подариха кола на сервитьорка която върви 22 километра до работата си

Сервитьорка, която всеки ден изминава пеша 22 километра до работното си място си в градчето Дени, Тексас, получи като подарък автомобил от непознат клиенти.

Мъж и жена, на които тя сервирала закуска, случайно разбрали, че младата сервитьорка всеки ден прави 5-часови преходи, за да стигне до работата си. След като приключила с храненето, двойката, които желаят да останат анонимни, платили сметката и си тръгнали. След няколко часа обаче се върнали отново, но с автомобил "Нисан". 

Когато сервитьорката Адриана Едуардс стигнала до работа във вторник сутринта, там вече я очаквала чисто новата ѝ кола. Автомобилът ще спести на младата жена дълги часове в изморително ходене. Сега любезната сервитьорка ще може да стига до работа само за 30 минути.Придобивката ще помогне на Адриана и да завърши образованието си.  „Все още имам чувството, че сънувам. На всеки два часа поглеждам през прозореца, за да видя дали отвън все още има кола."


Щедрите клиенти са щастливи, че са успели да помогнат на сервитьорката, но не искат нищо в замяна. „Тя се разплака и беше толкова развълнувана от случилото се“, споделя жената, подарила колата.


„Когато видя някой в ​​нужда, винаги съм готова да помогна и да направя всичко по силите си. Надявам се един ден, когато съм достатъчно финансово стабилна, да мога да помогна на друг човек в нужда" , коментира Адриана.

Източник: dailymail
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари