Танцьорката Елена Виан снощи се появи във „ВИП Брадър“, за да защитава бившето си гадже, а именно – съквартирантът Валентин Кулагин. Решението на червенокоската да се покаже в ефир предизвика фурор в мрежата, като преобладаващото мнение е, че е толкова красива, че Вальо, имайки я до някога до себе си, е ударил в земята всички мъже в къщата взети заедно.

Откакто е в къщата, гримьорът се перчи, че дългогодишната му афера – която Елена нарича само „ученическа любов“, с хубавицата е ясен показател, че той е 100-процентов мъжага. Фука се най-вече с това, че тя е класирана в топ 20 на световни красавици в класацията на американското сп. „Максим“ Maxim Finest.


Да, Елена е много очарователна днес, но не и тогава, когато е имала вземане – даване с Валентин.


Хот Арена се натъкна на фотоси на Виан, правени около 2009-а година, на които танцьорката прилича на всяка друга, но не и на сегашното себе си.

Още по-комичен вид й придава гримът, който е направен лично от Кулагин. Снощи в предаването на живо тя заяви, че със скандалния гримьор са имали връзка, но в момента не са заедно. Виан спести факта, че от няколко години насам има сериозни отношения с Виктор Братованов. Двамата се запознали покрай работата в нощното заведение на пъпа на София, което преди известно време смени концепцията и името си . Обичат да пътуват и най-често избират екзотични местенца по света.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ