Вместо това те ще бъдат оборудвани с чувствителни на допир екрани OLED по цялата дължина на кутията. Това означава, че всеки пътник ще има място близо до виртуалния прозорец!

Екранът ще бъде свързан с камери, намиращи се в корпуса на самолета. По този начин картината на монитора ще съответства точно на това, което се случва навън.

И АКО СЕ УМОРИТЕ ДА СЕ ВЪЗХИЩАВАТЕ НА НЕБЕТО, МОЖЕТЕ ДА ПРЕВЪРНЕТЕ ВИРТУАЛНИЯ ПРОЗОРЕЦ В РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА.

Съкращението OLED означава органични светодиоди. OLED-екранът е филм от органични съединения, които проектират светлина, реагирайки на електрически ток.

Всичко това може да ви се струва твърде научно, но тази технология отдавна се използва в телевизори, таблети, смартфони и монитори. Докато тези самолети са в производство, OLED екраните вероятно ще станат още по-напреднали.

ПЪТНИЦИТЕ НА БЪДЕЩЕТО ЩЕ МОГАТ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА ГЛЕДКАТА ОТ ВСЯКА ТОЧКА НА КАБИНАТА, БЕЗ ДА СЕ БЕЗПОКОЯТ, ЧЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ ДОБРО МЯСТО.

Можем само да си представим колко теории за конспирацията ще възникнат около идеята за замяна на прозорци с видеопрожекция!

Новата идея има своите недостатъци. По-специално, има опасения, че екрани ще излъчват прекалено много светлина, което ще пречи на някои пътници.

ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА БЪДЕЩЕТО НА ВЪЗДУШНИЯ ТРАНСПОРТ ВЪВ ВИДЕОКЛИПА:

Източник:lifter
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ