Продуцентът поздрави брат си за бързото и категорично решение

Магърдич Халваджиян също коментира скандала с репортера на "Господари на ефира" Димитър Върбанов, който инсценира, че е пребит от бизнесмен. Продуцентът на "Като две капки вода" и "Х фактор" застана твърдо зад решението на брат си и отсече, че всеки ще сърба това, което си е надробил,пише БЛИЦ

"Жалко за Върбанов, но каквото си надробиш, това сърбаш! Някои хора явно не си дават сметка каква отговорност носят пред обществото, работейки в екипа на Господарите!!! Дали в състояние на афект или поради глупост, тези действия на Върбанов са предателство спрямо труда на целия екип на "Господари на Ефира"! Поздравявам брат ми за бързото и категорично решение! В подобни ситуации място за шикалкавене няма! Истината винаги е само една!"

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ