"Фалшиви коси, фалшиви мигли, фалшиви гърди, фалшив алкохол, фалшиви дрехи, фалшив морал, фалшиви хора. И всичко това се кърши като за последно в някоя дискотека.


Наложихте една извратена форма на женска красота и обноски. Защото, за да е „красиво“ едно 16-годишно момиче, то трябва да изглежда като 30-годишна компаньонка. А пък на момчетата наложихте стандарта – лъскаво возило, италиански дрешки и дебел портфейл, иначе нямате шанс, пичове! Ако не се вписвате в стереотипа, хващайте си багажа и марш навън! Защото днес, ако нямаш екстеншъни и силен грим, ако не си накъсал поне 20 пакета салфетки по дискотеките, значи си задръстен! Така че си стой кротко пред образователните канали, докато ние се учим на живот в леглото на поредния непознат, стискайки палци, този път да сме уцелили по-златна кокошка.


Да, правилно разбра, това е животът! И после обвиняваме българския народ, че стои и търпи политическите извращения. Ми ще търпи, я! Ще си сипе една голяма ракия (щото пари за хляб няма, но за ракия има!), ще си пусне яко чалга за релакс и ще му стане едно леееко на душата. Какво ти пука, че няма 13-та заплата, че цената на тока скочи до небето, че майките гледат децата си с мизерни пари, че пенсионерите изнемогват и се молят по-бързо да им дойде краят? Какво ти пука, че 10-годишната ти дъщеря мечтае да има силикон и си е поръчала изкуствени нокти и червен лак на Дядо Коледа? Какво ти пука, че синът ти казва, че никога няма да се ожени, защото жените са гадни и мислят само за пари? Я, щракни с пръсти, плесни два пъти с ръце, пък вземи, че си сипи още една ракия."

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ