Looking For Anything Specific?

Известен наш музикант издъхна след три месеца в кома

Китаристът на група Каталог Павел Дюлгерски, който пострада тежко при катастрофата, отнела живота на музиканта Николай Николов-NI.co преди три месеца, не можа да се пребори за живота си. Павел е починал тази сутрин, след като бе в състояние на кома. Автомобилът на двамата се заби челно в автовоз в Прохода на републиката. Ники и Павел пътували за два концерта в Русе, но така и не можаха да стигнат. След това български рок музиканти организираха редица концерти и прояви в подкрепа на Павката, съобщава „Трафик“.

Новината за трагичната кончина на Павел Дюлгерски бе съобщена и на официалната странница на Ni.co във Фейсбук: „Скъпи приятели, с огромна болка разбрахме, че тази сутрин, след три дълги месеца на борба за оцеляване, нашият незаменим приятел и колега Павел Дюлгерски, който за Ники беше и ще остане като брат, вече премина от земния и тленен живот, към вечния. Безсилни сме да намерим каквито и да са думи за утеха на близките му. Вярваме обаче, че Ники е този, който пръв го е повел по новия му път.

Те отново ще са заедно, ще създават любимата си музика и ще бъдат винаги със нас – в мислите и сърцата ни. Почивай в мир Павка, никога няма да те забравим!, се казва в обръщението на официалната страница на Ni.co във Фейсбук.“
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари