Актуалната носителка на титлата „Мис Плеймейт“ Нора Недкова е била задържана на летище в Панама заради съмнения, че пренася наркотици. Драматичната история на хиляди километри от България потвърди самата изкусителка, пише в. „България днес“. Сек*бомбата, която посрещна 2018 година с екзотична екскурзия до Панама, Карибите и Колумбия, е била подложена на щателна проверка от органите на реда.

Нора спокойно си стояла на опашка на аеропорта, когато изведнъж до нея се приближили униформени и я помолили да ги придружи. Нора била отведена в стая за разпит, а целият й куфар – тарашен до основи. Ченгетата проверявали за двойно дъно и старателно оглеждали дрехите и аксесоарите й. Случката се разиграла на връщане към България, когато плеймейтката трябвало да хване полета от Панама към Париж, където да се прекачи за българската столица. „В първия момент не можех да реагирам, защото нямах представа какво се случва. След началния шок започнах много да се притеснявам, че може да се случи нещо страшно. Само като си припомня случката, и краката ми се разтреперват“, сподели Нора.

След разпит, продължил повече от час, полицаите се уверили, че българката не носи нищо незаконно, и я пуснали да се качи на самолета. „Изпитах огромно облекчение, когато ме освободиха. Дълго време след това премислях какво ми се е случило. Никога не съм ползвала наркотици, не зная защо ме заподозряха. Дори не ми е минавала мисъл да имам някакъв досег с наркотици. Възможно е проверката да е била на случаен принцип и така да са избрали мен. Знам само, че не искам отново да ми се случва нещо подобно, и то в чужда държава“, добави с облекчение „Мис Плеймейт“.

Проблемите за нея не приключили с освобождаването й от ченгетата. След като кацнала във френската столица, красавицата разбрала, че след полицейския тараш куфарът й не е качен в самолета. В багажа си Недкова имала чисто нови рокли, ключове за жилището си, както и много скъпи бижута. След като пристигнала в София, плеймейтката била все още в шок от преживяното, но побързала да звънне на авиокомпанията, с която пътувала, за да види какво се случва с багажа й, който до този момент все още не е й е върнат.

Източник novini.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ