Полицията претърсва района около село Ябланица, община Своге, за избягалия затворник Радослав Колев. Това съобщава БНТ, като се позовава на неофициална информация. Мъжът избяга от Централния софийски затвор в началото на април заедно с Владимир Пелов.

Радослав Колев е на 28 години. Влиза в затвора за първи път през 2009 г., когато е осъден на 1 година – за нападение и грабеж на жена в София. През  2011-а влиза в затвора за 3 години - за нападение и грабеж на възрастни хора в София. През 2014 г. излиза от затвора и остава на свобода едва 54 дни. За този кратък период извършва убийство и е осъден на 26 години. Убитият е данъчният служител Румен Шопов. Колев го нападнал и пребил с чук, защото данъчният проявил интимен интерес към него,пише БЛИЦ

Последният бе убит при престрелка в Ботевград преди няколко дни.стана ясно, че временно и двамата са се укривали именно в Ботевград. Полицията призовава хората, ако имат информация за избягалия затворник, да подадат сигнал в МВР. Анонимността е гарантирана.

Радослав Колев е на 28 години. Влиза в затвора за първи път през 2009 г., когато е осъден на 1 година – за нападение и грабеж на жена в София. През  2011-а влиза в затвора за 3 години - за нападение и грабеж на възрастни хора в София. През 2014 г. излиза от затвора и остава на свобода едва 54 дни. За този кратък период извършва убийство и е осъден на 26 години. Убитият е данъчният служител Румен Шопов. Колев го нападнал и пребил с чук, защото данъчният проявил интимен интерес към него. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник:БЛИЦ

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ