Богатството на Лили Иванова, което трупа толкова година няма да отиде на вятъра. Според завещанието на легендарната певица 12 милиона ще бъдат разпределени между внуците на нейната сестра Магда. Лили е поддържала топли отношения с родата си през изминалите години въпреки, че я упрекваха в обратното. Певицата се грижела са сестра си Магда, но помагала и на нейните две щерки, че и на техните синове.

Лили има две племенници – Мария и Радмила. Те също живеят в София. При едната от щерките си се намира и сестра й. Певицата не им гостувала често, но пък всеки ден си говорели по телефона. Внуците на Магда научили пралеля си да борави с Интернет и със смартфон. Те й пращали съобщения и я радвали със свои снимки.

Гордите роднини не пропускали концерт и изява на своята прочута леля. Виждали ги винаги на първите редове на особено в зала 1 на НДК, предават от retro.bg. Мария и Радмила били финансово осигурени защото имали добри професии, но били спокойни и за бъдещето. Те били наясно, че Лили няма на кой друг да завещае имотите си и парите. Освен на техните момчета.

Не било ясно все още кой от двамата наследника колко пари ще получи и дали ще делят по равно парите на баба Лили. Никой не смеел да я закачи на тая тема защото примата била много докачлива. Но тя била поставила условие децата да се изучат и да завършат висше образование и то някъде в чужбина.

Спестяванията на любимата бг изпълнителка към 2017 г възлизали на 12 милиона. Да не говорим за имотите. Момчетата нямало само да наследят авторските права върху песните й. Които тя официално предоставила на тонрежисьора – Ангел Попов –Ачо.

Източник: razkritia.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ