Мъж и жена в американския щат Тенеси живели сплотено цели 62 години. Те имали 3 деца, радвали се и на внуци. Животът им минал в хармония и разбирателство. Нямали тайни един от друг, освен една дреболия. Жената имала вехта кутия от обувки, която държала в гардероба си. Тя изрично помолила своя съпруг никога да не я отваря, за да запазят щастието в брака си, той уважил това нейно желание, въпреки любопитството си. Настанал ден, когато жената се разболяла, и докторите й казали страшната диагноза, че й остава съвсем малко живот. Бабата казала на натъжения си съпруг, че сега е моментът да му покаже съдържанието на мистичната кутия.

Мъжът донесъл кутията от обувки до леглото на бабата, и когато я отворил буквално се опулил: В кутията имало 95 000 долара и две парцалени кукли! „Какво е това!?“, възкликнал дядото. „Това е ключът към нашия щастлив живот!“, казала с усмивка любимата му. „Когато се женехме, баба ми ми заръча всеки път, когато ме ядосаш да си замълча и да ушия по една парцалена кукла“. Дядото едва сдържал сълзите си – куклите били само две! „А от къде са парите!?“, попитал изуменият старец. „Това са парите, които спечелих, когато продадох останалите кукли“, забила го бабата!

Източник: opozicia.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ