Не съм убиец, нямах избор!
"Сърдечно им благодаря, че ме пуснаха, за мен и моето семейство това е много тежко! Не ви пожелавам тези изроди, които постоянно се подиграват с нас, да влязат във вашия дом. Не се чувствам престъпник. Съжалявам за това, което се случи, не съм убиец!". Това заяви д-р Димитров, минути след като напусна ареста и се разплака.

Той показа раните си от нож, които е получил в нощта на убийството. "Слязох да видя какво е откраднато, видях че е разбит гаражът. Той хвърли нож по мен и аз се защитих", разкри Димитров през сълзи и няколко пъти повтори, че не е убиец и истината ще излезе наяве,пише сайтът plovdiv24

"Не искам да обвинявам никого, дори съжалявам за убития Джевизов. Аз просто нямах избор, ако не беше той, щях да съм аз. Той хвърли по мен ножа. Много пъти са ме крали", заяви лекарят, цитиран от "Пик".

"Не мога да дам на моите деца такъв пример. Не съм убиец, нямаше да ме има мен. Втрещен съм от това, което казва прокуратурата. Не ми е добре", няколко пъти повтори медикът през сълзи. После се прегърна със съпругата си, която дойде да го прибере от ареста.

Източник и снимка:www.plovdiv24.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ