Попаднахме на една анкета на ПИК, в която попитаха кой е най-подходящият за президент на България. Знаете ли, че Тодор Живков се оказа по-популярен вариант от хората като Плевнелиев, Първанов и т.н. Той отдавна не е жив, а все още има доверието на хората.

Факт е, че проблеми през социализма е минало. Не сме слепи защитници на строя, но е имало и добри черти. Ценносната система на хората беше друга. Да, нямаше какво да си купиш от магазина, но не беше и гладен. В момента има какво да си купим, но нямаме пари. Държавата ни се разпада, какво ще оставим на децата си. Не мисля, че България има бъдеще в този си вид.

Ако се върне Тодор Живков, смятате ли, че той ще може да се справи с политическата ситуация на България. Ще успее ли да закрепи положението? Изкажете мнението си в коментарите!
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ