Шесторното убийство в Нови Искър категорично се превърна в българския Туин Пийкс.

Преди седмица беше открито тялото на сочения за извършител на зловещото деяния Росен Ангелов. И въпреки че властите го посочиха като жестокия килър, затрил цяло семейство, нито у местните в Нови Искър, нито в обществото, версията на разследващите беше приета за истинна.

Още повече, след като излязоха доста подозрителни факти около самоубийството на Росен. Като например, че се е прострелял в лявото слепоочие с дясната ръка,пише xaknews

Но всичко познато дотук, претърпя сензационен обрат!

Приятел на Росен Ангелов от френският легион, с когото до преди месец били на мисия в Африка, е разпратил писмо до всички медии в което твърди, че никакъв Росен Ангелов не е убивал хора в Нови Искър и всичко, което твърдят властите, са пълни измислици и фалшиви новини.

Росен Ангелов е на мисия в Африка с френският легион, твърди източникът. Неговата част се намирала на място, където няма интернет и телефонна връзка.

Аз също бях с тях, но се разболях тежко и преди няколко дена ме прибраха във Франция. Останах изумен, когато си отворих Фейсбука и прочетох, че Росен Ангелов се е самоубил, като преди това е убил шест човека с малокалибрен пистолет.

Росен от години е извън България, след случилите си нелепости по медиите, които го обвиниха в такива работи, надали някога и ще се прибере. Да, имал е присъда и е лежал в затвора, но след това са му съчинили нещо и той е избягал и отдавна не се е връщал в България.

Кой или какво точно са търсели властите цели десет дни, преди да обявят, че са открили тялото на Росен Ангелов, няма как да знам. Със сигурност, снимката е на Росен Ангелов, но той, пак повтарям, в момента е на мисия в Африка.

Каква е истината, вече само един Господ знае. Но, още докато от МВР твърдяха, че издирват набедения за килър около Луково, се появи интересна версия. Че всъщност изобщо не търсят никакъв убиец, а… седем тона кокаин, предвидени за унищожаване, които изчезнали от депо край Нови Искър.

А местните шушукат, че транспортната фирма на убития Неделчо Юнаков, била специализирана в курсове до Албания и Азия.

Източник:xaknews
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ