Looking For Anything Specific?

В Mercedes McLaren SLR 999, украсен с 5 кг злато и 600 рубини ще се вози любовницата на известен БГ олигарх

Този автомобил за пръв път се появява по време на тунинг шоуто в Бодензее през миналата година, но за тези, които бяха пропуснали това, той се появи отново по време на изложението в Дортмунд преди седмица. И не, че това е кой знае каква новина, но пък и самият автомобил си заслужава повторното внимание, защото тази кола е една колкото уникална, толкова и кичозна доработка на Mercedes SLR McLaren.

Мнозина от вас може би ще си зададат въпроса: Каква система за сигурност ще ви трябва, за да опазите Mercedes McLaren SLR 999, украсен с 5 кг злато и 600 рубини? Може би ще ви трябва най-малкото отряд от охранители ,пише сайтът e-trud

Автомобилът, носещ наименованието 999 Red Gold Dream, е дело на швейцарския дизайнер Уели Анликер, който твърди, че е вложил в проекта 5 милиона швейцарски франка (около 3.3 милиона евро) и 30 000 часа труд. Тази сума хич не е пресилена, тъй като голяма част от елементите на автомобила са изработени от 24-каратово злато, а в боята, с която е боядисан Mercedes SLR McLaren 999 Red Gold Dream, има златен прашец.

Според някои обаче това е една цена, която може да ви позволи да си купите поне два представителя на Bugatti Veyron и в същото време ви останат и доста джобни.Това явно се е оказало точно по вкуса на известен БГ олигарх, които си пада по кичозни придобивки. Той се оказал случайно на мястото на събитието, но затова пък е бил придружен от младата си и руса любовница. За да се изкара още по-влюбен, брадатият господин е обещал на русото изкушение до себе си да му подари точно такъв мерцедес за Нова година.
Прочетете още:
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари