Looking For Anything Specific?

Завещанието на легендарния основател на империята "Playboy" Хю Хефнър бе отворено.Вижте какво гласи то

Месеци след смъртта му, пише "Entartainment tonight". Мултимилионерът остави вдовица на 31 години - Кристал, и четири деца, две от които доста по-възрастни от мащехата си - Дейвид на 62, Кристи (65), Купър на 26 и 27-годишния Марстън.

Хю Хефнър написа в завещанието: Жена ми и децата вземат парите, но пият ли - остават без цент! Адвокатът му има право да ги проверява постоянно по свое усмотрение

Според отвореното завещание той оставя части от състоянието си на всички, но под строги условия.
40-те милиона долара на Хефнър, както и недвижимите му имоти, ще бъдат отнети от наследниците, ако бъдат заловени да използват дрога, ако станат зависими от алкохола или какъвто и да е друг опиат.

"Не трябва да използват нищо, което не е предписано от лекар или психиатър с цел лечение или терапия," пише в завещанието.
Хефнър доверил отговорността да следи за изпълнението на последната му воля на адвоката си, който има правото да тества по свое усмотрение съпругата и децата за дрога или алкохол. Жена му Кристал наследява къщата за 5 милиона долара и още три милиона кеш, въпреки спекулациите, че тя нямало да получи нито цент от парите му.

Източник и превод БЛИЦ

Прочетете още:
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари