Таткото гей и младежа цяла година въртели забранена любов под погледа на цялата фамилия, пише вестник “Всеки ден“.
Шокиращата семейна драма разказала пред лекари от токсикологията в „Пирогов“ ужасената девойка. Тя се нагълтала с хапчета, но за щастие опитът за самоубийство не бил успешен. Измаменото момиче, което е втори курс студентка по медицина, не иска да се прибира у дома и повтаря, че животът й е погубен. Лекари признават, че вече е напълно здрава, но ще я държат още седмица на легло от страх пак да не посегне на живота си.

 Според разказите на момичето, никой в семейството не подозирал хомосексуалните наклонности на бащата. Таткото гей имал 25-годишен щастлив брак и още една дъщеря, която догодина ще е абитуриентка.

Във фамилията царели мир и разбирателство, а родителите изглеждали вечно влюбени. Затова разкритието за влечението му към мъж било тежка плесница за всички. Майката на натровената девойка още не можела да повярва на разказите й, макар хомосексуалният прелюбодеец да е признал греховете си.
Бащата обяснил, че от дете усещал обратната си сексуална ориентация, но никога не давал воля на страстите си. Той дори е обвинил гаджето на щерка си, че пръв го е прелъстил.

Източник:www.novini.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ