Looking For Anything Specific?

Безпогрешен тест на вашето вътрешно състояние. Какво видяхте първо на картинката? Вижте какво означава

Често в практиката си психолозите прибягват до метода на двойнственото изображение. Това е метод, в който чрез картина, която съдържа повече от един образ, се открива какво тормози вътрешно пациента. И така, на картинката има две животни – лебед и катерица. Ако сте видели първо лебеда, то вие в момента се колебаете и не знаете какво да предприемете. Такива моменти на избор са нормални, но това не значи, че са лесни за вас. Добър помощник в подобни ситуации би бил списък с позитивни и негативни страни на всяка от възможностите ви. Когато ясно откроите какви ще са ползите и рисковете на даденото решение, вие ще можете да прецените дали си струва и кое е най-подходящото за вас.

Освен това е добре да вземете решението сами. Не че е лошо да поискате съвет от близки, напротив, но не забравяйте, че последиците от решението ви ще са за вас, а не за близките ви.
Ако пък първо сте видели катерицата, в момента тревогата ви идва в повече, а пък тя е и неоснователна. Най-доброто решение е да оставите нещата да се развият от самосебе си. Добре е да помислите за малко почивка от ежедневните грижи, за да прочистите съзнанието си. Когато си отпочинете ще успеете да разгледате ситуацията по-обективно и да намерите най-адекватното решение.

Източник:bulmedia.net
Прочетете още:
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари