Един полицай беше ранен, двама роми бяха арестувани, а трети се издирва. Това е равносметката от сблъсък между служители на реда и роми в бургаския квартал "Горно Езерово". Екшънът се разиграл в понеделник следобед, съобщи Областната дирекция на полицията.

Униформените били пратени в района след сигнал за силна музика и нарушаване на обществения ред. Щом пристигнали на място, към тях полетели подръчни средства,пише dariknews

Трима роми се качили върху покрива на къща на ул. „Перла” и започнали оттам да "обстрелват" униформените с керемиди, камъни и всичко, което успели да свалят, като ранили в лицето единия от служителите на реда. Той е откаран в бургаската болница.

Наложила се намесата на допълнителни полицейски сили. През това време служителите на Четвърто управление на МВР-Бургас успели да задържат двама от нападателите. Третият се издирва.

/В статията е използвана илюстративна снимка от интернет/
Източник:dariknews.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ