Вицовете за Тодор Живков по времето на соца си бяха точно народни. Измислени от народа и предназначени за народа.Но се разпространяваха само устно и не пред всеки!
Представяме ви два незабравими вица от които ще се посмеете от сърце

..................................................................................................................................................................

Ръководството на завода за компютри в Правец, родното място на Тодор Живков, решило да направи тест на различни компютри и да ги сравни с родното производство.

На компютъра се задава въпросът: "Защо няма месо?

Японският отговаря: Какво значи "защо"?

Американският: Какво значи "няма"?

Полският: Какво значи "месо"?

Българският: А кой пита?

...............................................

Пътували в тайгата с шейна Брежнев, Тачър, Рейгън и Тодор Живков. По едно време след шейната се появила глутница гладни вълци. Рейгън, след като видял, че глутницата наближава все повече, изправил се и рекъл:

-Вие продължете, а аз ще ги забавя! И скочил.

Не минало много време и глутницата пак ги настигнала. Тачър се изправила и казала:

-Вие продължете, а аз ще ги забавя. И също скочила.

Останали Брежнев и Живков. Бай Тошо се замислил, кой ще скочи от тях двамата, когато пак ги настигне глутницата. Тя наистина ги настигнали и бай Тошо като подчинен на Брежнев решил да скочи. Но в този момент Брежнев се изправил, извадил изпод кожуха автомат и избил глутницата.

Бай Тошо с недоумение попитал:

-Защо не го използва по-рано, докато бяха още живи Тачър и Рейгън?

-Че това за четирима стига ли? - казал Брежнев. изваждайки шише водка от джоба си.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ