Съобщения за масово придвижване на хора от цялата страна към Асеновград в подкрепа на протестиращите разбуниха вече духовете в мрежата… Планираният за тази вечер голям протест е насрочен в 20 часа.
Вътрешното ведомство също изпраща подкрепление от цялата страна за големия протест в Асеновград тази вечер. Наш екип засне бусове с водно оръдие и леки коли към родната жандармерия да пътуват по магистрала Тракия и републиканската пътна мрежа, пише сайтът onovini

Пълни са с жандармеристи и спецчасти, и имат готовност за тежка вечер на протести. Снимките са напълно автентични.



В самия Асеновград пък вече били позиционирани камионетки към силовото ведомство около незаконната циганска махала. Униформените пускат и струите в този момент, правейки импровизирана възстановка. Както е известно протестите в града през последните дни ескалираха. Днес обаче се очаква да бъде най- големия бунт срещу циганските изстъпления и беззакония. Uniconbg.com ще предава на живо, ако няма технически проблеми по трасето.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ