Всичко започнало с това, че авторът на техническия блог GadgetZZ.com на име Джони получил от Полша колет с тайнствен компактдиск на шведския си пощенски адрес.

Той съдържал обикновено DVD, върху което с флумастер бил написан някакъв код, подобен на сериен номер.

Като поставил диска в компютъра, блогърът открил на него доста зловещо видео, което съдържа невероятен брой шифровани послания и демонстрира човек, облечен в характерен костюм на „чумен доктор“ от XVII век.С мигащо фенерче на дланта той подава определени знаци, които може да са Морзова азбука или нещо подобно на двоичен код.

Загадъчният човек се намира в изоставена сграда, на стените на която също има различни шифри.
Изключително заинтригуван, Джони помолил своите читатели за помощ в разшифровката на това послание, но специалистите намерили във видеото някои много тревожни неща. Например някои пуснали звуковата пътека от видеото през спектрограма и видели няколко притеснителни послания.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ