Съвсем наскоро археолози се натъкнаха на поредния скелет на великан! Той беше открит в Якутия и е с размери около 5,5 метра. Беше потвърдено, че снимките, които са часове обиколиха социалните мрежи са истински, а не фотомонтаж.

Твърди се, че великаните са обитавали планетата ни преди 12-20 000 години. Към този момент обаче, учените отказват да признаят тяхното съществуване, а любителите на конспирациите си го обясняват с факта, че, ако бъде направено, то ще се отхвърлят теориите за нашето съществуване, които са написани в учебниците.

За съществуването на великаните се пише още от 1682 година. Тогава група археолози прониква в гробница в Анже, Франция, където се натъкват на скелет с размери 5-6 метра. Във Великобритания също са откривани гигантски скелети на хора с размери между 2,5 и 4 метра. Дори в България са открити скелети на великани с размери около 4 метра. Находките са се намирали в близост до Пловдив.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ