Световните медии разкриват за зловещ експеримент, извършен в един от московските крематориуми през 1996 година. Мрачният опит е извършен от учени, които опитвали да установят дали наистина има живот след смъртта. Те включили към покойник, поел към последния си път енцефалограф и подкарали ковчега към огъня. Преди това се убедили, че самият енцефалограф не дава изменения при промяна на температурата. За ужас на експериментаторите енцефалографът се задействал, когато трупът бил вкаран в крематориума и подал същите сигнали, каквито биха се получили при мозъчна реакция на човек, изпитващ ужас или силна болка.
ВИДЕО:

Сякаш и след смъртта си покойният не само можел да се бои, но и дори да изпитва всякакви други емоции. Разбира се, зловещият експеримент има и друго обяснение. Всички бактериални и химични процеси, които се случват с мъртвото тяло, могат също да произведат енергия. Затова и е вероятно, че енцефалографът се е задействал именно от нея, коментираха резултатите експерти. Но все пак въпросите остават…

Източник blitz.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ