Непопулярен и най-вероятно анонимен сайт публикува следната подозрителна информация относно бъдещето на България и премиерът Бойко Борисов.

Твърдението е икономически непостижимо при която и да е власт и правителство по света, освен ако ясновидката не е объркала 2025 с 2125-та година, или ако извънземното, с което общува, не се засели в България още днес и не донесе магическото хапче за вечна младост, което българската държава да патентова и продава по света.

Публикуваме дословно текста на novini.store без редакторска намеса:

"Популярната ясновидка Теодора Стефанова, известна като Гадателката на Силвио Берлускони, даде добро предсказание за бъдещето на България и българския народ. В контраст с много свои колеги, които сякаш се надпреварват да дават все по-черни и кошмарни прогнози, Теодора реши да вдъхне оптимизъм на своите сънародници. А не да им предрича Апокалипсис и край на света. През годините Теодора Стефанова е доказала способностите си. Тя често е признавал, че има извънземно, което й “спуска” информация от Космоса. Доста често прогнозите й се оказват истина, твърди novini.store. Тя твърдо заявява, че е оптимист за бъдещето на България. И че съвсем скоро нещата за нас ще се оправят. Стефанова вярва, че рано или късно, нашата държава ще се превърне в Швейцария на Балканите. При това – наистина скоро. Още до 2025 година. Относно Премиера на страната Бойко Борисов, тя заявява, че той скоро няма да напусне политическата сцена. Но нищо чудно да смени своето амплоа. Дали пък това не означава, че той ще се кандидатира за Президент? Остава да видим.

Ето какво казва Теодора Стефанова за лидера на ГЕРБ: “Бойко Борисов сам ще си прецени какво ще прави. Но той ще остане в политиката”. Относно България, тя дава смела прогноза: “Ще влезем в Шенген, а до 2020 година еврото ще влезе в употреба у нас.” „Способностите ми помагат, но са ми изигравали и шега. Моят извънземен разум понякога ме предупреждава за моя нова връзка, но аз се впускам. Имала съм прекрасни мъже до себе си. Имах любов с мъж в Пампорово, но го заковах, че е женен, и не можеше да каже нищо“, сподели още Теодора Стефанова. Можем само да се надяваме, че нейните прогнози ще се окажат истина. Определено живеем във време, в което ни е нужен оптимизъм, дори и той да идва от устите на врачки и гадателки. Истината е, че трябва сами да променим настройката си, а след това всичко ще тръгне в много по-добра посока." 


Източник:Bradva.bg


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ