Венелин и почти двойно по-възрастният от него Георги се сближили, докато лежали зад решетките.

Арестуваният убиец на затворника от от Смолян, чийто труп беше открит в гората край Смолян по сценарий досущ като "Дяволското гърло", е неговият любовник, съобщава "Телеграф".  Задържаният Венелин Трампов е започнал любовна връзка с жертвата Георги Гривнев, докато лежат заедно в затвора. 

24-годишният Венелин и почти двойно по-възрастният от него Георги се сближили, докато лежали зад решетките.

В деня на освобождаването си 41-годишният мъж потърсил приятеля си и се уговорил да се срещнат.  С Венелин обаче бил и неговият приятел Марин Терзийски.

Това ядосало много Георги и започнал скандал на основата на ревността, издадоха от обвинението. Двамата се сбили, а Венелин удушил Гривнев, стисйаки го здраво за гушата до степен на счупвчване на подезичната кост.  После заедно с Марин пренесли тялото на около 4 км в гората, съблекли го по слипове и го покрили с борови клонки. "Мотивите за убийството са както от личен характер, така и от користни цели", каза прокурор Деянов./Блиц/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ