Looking For Anything Specific?

Гълъбин Боевски изчезна безследно

Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски е изчезнал безследно. Според информатора зад мистериозното изчезване вероятно стои аферата с деветте килограма кокаин през 2011 г., след като бе задържан на летище в Сао Пауло със забранените опиати и осъден на 9 години и 4 месеца затвор за наркотрафик.
След по-малко от 2 години щангистът бе освободен и върнат в България. Причината за абсурда бе липсата на двустранен договор за правна помощ между двете страни. Това означава, че присъда, произнесена в една от двете страни не се зачита в другата.

„Вероятно зад необяснимото стопяване на Гълъбин стои кокаиновата афера и внезапното му освобождаване, което може да означава, че е помогнал с нещо на разследващите. Няма друго обяснение за внезапната проява на снизходителност у властите в Бразилия. Това пък означава, че си е създал могъщи врагове“, разсъждава приятел на Боевски пред столичен седмичник.
Той се надява Боевски да се укрива умишлено. „Търсих го по всички възможни канали – общи приятели, неползвани от години имейли, актуални и стари джиесем номера – нищо. Близките му също не знаят какво се случва. Ако се е покрил умишлено, добре го е направил. Не знам обаче дали не му се е случило нещо лошо“, притеснен е аверът на таланта от Кнежа.

РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари