Първото нещо, което трябва да отбележим е, че пушачите – пасивни и активни, както и жителите на големите градове, трябва да се грижат за дихателната си система. Това се дължи на факта, че тяхната дихателна система е най-податлива на различни заболявания. Най-често срещаните заболявания включват астма, бронхит и различни видове кашлица. За щастие, има една рецепта, която помага за изчистване на белите дробове. Учените казват, че съставките на тази рецепта могат дори да предотвратят рак. Затова не отлагайте! Започнете да прочиствате белите си дробове с ето тази рецепта. Съставки: 1 малко парче корен от джинджифил; 2 ч.л. куркума; 400 грама чесън (обелен и нарязани на четвъртинки); 400 грама захар (може и нормална, но за предпочитане е кафява захар).

Начин на приготвяне:

Налейте вода в подходящ съд, сложете на огъня и добавете захарта. Когато започне да ври, добавете чесъна, настъргания джинджифил и куркумата. Изчакайте, докато сместа заври. След това отстранете от котлона и оставете да се охлади до стайна температура. Дръжте напитката в хладилник. Как да използвате така получената смес? Взимайте по 2 супени лъжици от тази смес след закуска и вечеря. За най-добра детоксикация: направете си горещ душ и вдишвайте етерично масло от евкалипт. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Източник: shushumushu.net
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ