11-годишно момче подкара колата на дядо си на оживен паркинг пред столичен хипермаркет.

В неделя следобед малкият Адриан отива с баба си и дядо си да пазаруват. Около 16.00 часа си тръгват. Баба му моли съпруга си за кафе, а мъжът моли внука си да премести колата 2-3 метра, защото били затапили паркоместа за инвалиди.


"Внукът ми идваше, а пък на мен много ми се беше схванал кракът. А той кара от 3-4 години, колкото и да е интересно. Казах му да мръдне колата 2 метра, че сме близко до инвалидното паркиране, и той се качи", разказа пред камерата на Нова телевизия възрастният мъж.Той потвърди, че детето е подкарало колата, но само 3 метра. И призна, че случилото се е грешка. Мъжът ще бъде глобен с между 100 до 300 лева, защото е позволил на непълнолетния си внук да шофира.

Брадва.бг
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ