Трагична новина е попарила Григор Димитров.  Неговите родители Димитър  и Мария са пазели в тайна тъжната вест, докато той участваше на Откритото първенство на Австралия. По-рано днес най-добрият ни тенисист отстъпи с 1:3 сета на британеца Кайл Едмънд и пропусна да участва отново на полуфиналите, докъдето достигна точно преди една година.

„Починал е дядото на Гришо – Господин, бащата на татко му. Григор е кръстен на него и го обичаше безкрайно много, беше му сред най-близките и най-обичани хора. Той отрасна като малко момченце при дядо си и баба си в едно селце, намиращо се близо до Хасково. Човекът е напуснал белия свят още преди повече от 10 дни, но никой не е пожелал да съобщават на Гришо, за да не го натъжат и разконцентрират. Доколкото ни е известно, Григор е дочул, че се е случило нещо с дядо му от други хора в навечерието на мача, което го е притеснило. Едва след мача му с Едмънд е разбрал цялата истина. Всичко това се отрази на играта му”, съобщиха близки до фамилията на Гришо.

Григор наистина не приличаше на себе си. Формата му от края на миналата година беше далечен спомен по време на участието му на Откритото първенство на Австралия. В днешния мач Гришо като че ли усещаше ужасната новина на корта. През цялото време той допускаше непривично много непредизвикани грешки и грешеше елементарни топки. Сега трябва да бъде силен. В тези моменти тенисът отива на заден план. Но сме сигурни, че Григор ще се завърне и ще бъде още по-силен.

Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ