Знаете ли колко боли да бъдеш унизен от приятел? Преди няколко години най-добрата ми приятелка се омъжи за мъжа на живота ми. Много добре знаеше за безумната ми любов към него, но все пак го направи. А най-лошото и противно от всичко беше, че ме покани да й бъда кума! Сърцето ми се късаше от мъка, докато ги гледах как се целуват на сватбата. Години наред си представях, че някой ден аз ще бъда жената, на която той ще сложи брачната халка, а сега най-добрата ми приятелка се омъжваше за него.

Ревността ме заслепи до такава степен, че когато служебното лице попита има ли някой против този брак, разбрах, че това е последна възможност и на глас казах, че аз не съм съгласна да се оженят. Пред повече от 500 гости заявих, че съм влюбена в младоженеца и няма да допусна друга жена да ми го отнеме. Казах също, че аз съм по-добър човек от нея, защото го обичам истински, а не като нея - заради парите му.

Единственото, което постигнах е, че ме изхвърлиха от сватбата. Всичките ни общи приятели ми обърнаха гръб и ми се подиграваха, че съм луда жена, която иска да унищожи сватбата на най-добрата си приятелка и да й отнеме съпруга. Наложи се да продам дома си и да се преместя в друг град. Изминаха няколко години от публичното ми унижение и наскоро разбрах, че двамата са се разделили и той търси координатите ми. Радвам се, че най-накрая осъзна коя е истинската му половинка, но е твърде късно да бъдем заедно.

Източник и снимка: интернет

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ